Businessman having back massage in medical office

Bine ai venit în clubul angajatorilor cărora le pasă de oamenii lor!

Dacă vrei să ai angajați fericiți, motivați și productivi, oferă-le 15 minute pe săptămână de masaj pe scaun! Aducem noi scaunul de masaj, trimitem maseuri profesioniști, competenți și punctuali, ne ocupăm de tot, trebuie doar să ne puneți la dispoziție o sală mică și care oferă intimitate. Și pentru tine, ca angajator, costul este de doar 25 lei de angajat!!!

Durata unei ședințe de masaj la birou este cuprinsă între 10–20 minute, terapia fiind personalizată, în funcție de necesitățile fiecărui pacient/client în parte.

Masajul pe scaun poate înlocui una din pauzele angajaților, prevenind bolile profesionale și crescând randamentul individual și deci, și pe cel al companiei.

Pentru o persoană care stă în fața calculatorului sau aplecată asupra documentelor de pe birou sau asupra laptopului, timp de cel puțin 8 ore zilnic, suferința gâtului și a spatelui sunt inevitabile. Pe parcursul timpului aceste atitudini și poziții vicioase vor induce suferințe și boli, deseori ireversibile. Acestea se vor localiza în primul rând la nivelul articulațiilor intervertebrale și țesuturilor moi periacente (ligamente, tendoane, mușchi). Apoi se instalează tulburări circulatorii și neurologice la nivelul capului și membrelor superioare. Astfel, puțin câte puțin, se vor instala dureri permanente la nivelul spatelui, gâtului, mâinilor, capului, amorțeli în mâini, tulburări de vedere, amețeli, etc.

Tehnicile folosite în masajul pe scaun reprezintă o combinație a procedurilor de masaj somatic și derivatele lor combinate cu elemente de stretching.

Acest tip de masaj, ajută la echilibrarea efectelor stresului din viața cotidiană și evită apariția bolilor legate de acesta precum și alte disfuncții prin:

 • declanșarea relaxării;
 • relaxarea mușchilor tensionați;
 • normalizarea fluxului energiei;
 • îmbunătățirea funcțtionării sistemului imunitar;
 • inducerea calmului la nivelul minții și a unei stări generale de bine

Masajul pe scaun, efectuat regulat la locul de muncă, va preveni cu certitudine instalarea suferințelor sau, dacă acestea sunt deja instalate, va îmbunătăți semnificativ starea de sănătate a angajaților iar beneficiile rezultate sunt pe masură:

 • crește randamentul angajatului;
 • reduce riscul concediilor medicale;
 • creează o atmosfera de lucru relaxantă (prin eliminarea stresului);
 • ameliorează problemele fizice;
 • ajută la echilibrarea efectelor stresului, reducând durerile de cap, nivelul anxietății, restaurând starea de bine;
 • restaurează capacitatea funcțională a articulațiilor gâtului, umerilor, mâinilor, coloanei vertebrale, etc;
 • ameliorează circulația cerebrală având drept consecință îmbunătățirea vederii, creșterea capacității de concentrare, de memorare, etc.
 • îmbunătățește starea psihică, fapt datorat atât eliminării stresului și a durerii, cât și a confortului apărut în timpul sedintei de masaj, etc.

Preț de persoană – 25 lei.

Pachet 4 ședințe: 90 lei/persoană (reducere 10 lei!!!)

Pachet 8 sedințe: 175 lei/persoană (reducere 25 lei) sau 200 de lei/persoană și a noua ședință gratis

Numar minim de clienti pe zi/deplasare: 7. Dacă ai mai puțin de 7 angajați, sună-ne pentru a-ți face o ofertă personalizată!

Am început această campanie din grija pentru oameni. Știm că iți pasă, așa că așteptăm să ne contactezi la:

www.sanatateprinmasaj.ro

https://www.facebook.com/sanatateprinmasajbucuresti/

Tel: 0721 13 22 77

Numai de bine să auzim!!!